Optisport Sliedrecht wil dat vanaf april zwemmen in buitenbad mogelijk is

SLIEDRECHT – Optisport Sliedrecht biedt vanaf maandag 8 maart 2021 buiten sporten aan. “Helaas moeten wij nog steeds dicht blijven, maar buiten sporten mag dan weer wel. Hier hebben we enorm veel zin in en kunnen niet wachten om aan de slag te gaan”, bericht Optisport Sliedrecht woensdag 3 maart 2021, die ook voorbereidingen treft voor het een maand eerdere openen van het buitenbad. 

Ook wordt gewerkt aan een eerdere openstelling van het buitenbad. (© Archieffoto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl)

Vanaf komende maandag wordt buiten bij bronbad De Lockhorst een reeks lessen gegeven. We zetten ze even op een rijtje:
• Maandagavond 18.30 – 19.15 uur OptiFit (verschillende buitensporten)
• Maandagavond 19.30 – 20.15 uur Bootcamp
• Donderdagochtend 09.30 – 10.15 uur OptiFit (verschillende buitensporten)
• Donderdagochtend 10.30 – 11.15 uur OptiFit (verschillende buitensporten)
• Zaterdagochtend 10.00 – 10.45 uur Bootcamp
• Zaterdagochtend 11.00 – 11.45 uur Bootcamp

Reserveren
De prijs is € 7,50 en er kunnen gezien de anderhalve meter regel maximaal acht personen aan deelnemen. Dus vol = vol. Vanaf vrijdag 5 maart 2021 kan er hier online worden gereserveerd. Daaraan zit gelijk een betaling via iDeal gekoppeld. De sporten vinden plaats op het eigen buitenterrein van het zwembad. Ingang en uitgang is via het hek buiten. De bezoekers komen dus niet in het zwembad en dat betekent dat douchen en omkleden binnen niet mogelijk is.

Buitenbad eerder open
Optisport Sliedrecht is druk bezig met de voorbereidingen voor opening van ons buitenbad. “Normaal gaat ons buitenbad altijd op 1 mei open. We streven er naar om het buitenbad eerder te openen. Namelijk donderdag 1 april 2021. We zitten nog te wachten of definitieve goedkeuring. Zodra die binnen is, kunnen we hopelijk 1 april open voor banenzwemmen”, aldus Optisport Sliedrecht, “Wij hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in om iedereen weer welkom te heten in ons buitenbad!”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld