Optisport Sliedrecht begint vernieuwde Aqua’Challenge met ander einddoel

SLIEDRECHT – In het bronbad De Lockhorst aan Sportlaan 1 begint maandag 9 januari 2023 een vernieuwde Aqua’Challenge. Waar in het verleden de nadruk werd gelegd op de cijfers en het behalen van een streefgewicht op de weegschaal, wordt nu getraind naar een einddoel, namelijk de Viking Run die half april 2023 in Wijchen bij Nijmegen wordt gehouden.

Opweg naar de ‘strong Viking’ wordt komende week getraind. (Foto via Optisport Sliedrecht)

Na twee eerdere edities die vanuit een sportgroep bij bronbad De Lockhorst werd georganiseerd, wordt nu de uitdaging aangegaan om de deelnemers binnen een periode van twaalf weken klaar te stomen voor een obstacle run. “Alle fysieke vooruitgang die we met deze challenge boeken is een fantastische bijkomstigheid! In de twaalfweekse challenge gaan we twee keer in de week werken aan meer conditie, kracht en techniek”, licht locatiecoördinator Elize Worthington van Optisport Sliedrecht toe.

Kosten en aanmelden
Het gaat om een bootcamp. Deze is op maandag aanvanf 19.30 uur en een andere doelgroep naar keuze (bijvoorbeeld: Aua’Joggen, Aqua’float, Aqua ’power of gewoon banenzwemmen). De kosten van deze complete challenge zijn € 249,95 (incl. de Viking Run en twee keer per week sporten). De kosten voor een kaartje alleen Viking Run zijn € 65,– (dat is een los kaartje die je bij Optisport Sliedrecht kunt aanschaffen). Ga daarvoor langs de receptie bij het bronbad. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld