Oplevering ontmoetingsplein Rabobank eind maart

SLIEDRECHT – Naar verwachting eind maart wordt het ontmoetingsplein bij Rabobank Merwestroom opgeleverd. Dat schrijft de bank op hun website. Het komt in de vergrote bankhal aan het Bonkelaarplein.

Rabobank Merwestroom nodigt op het ontmoetingsplein in de toekomst haar klanten uit om in gesprek te gaan over sociale, maatschappelijke en bancaire onderwerpen. (Foto Sliedrecht24)

In deze ‘dynamische ruimte’ kunnen ook medewerkers een werkplek en ontmoetingsplek vinden. Relaties (bijv. verenigingen – red.) biedt de bank de mogelijkheid om in het bankgebouw te vergaderen. “De gastheer/gastvrouw heeft een sleutelrol op dit plein. Hij/zij zal onze klanten ontvangen, eventueel voorzien van koffie en vervolgens zorgen dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt door de juiste collega”, schrijft de bank. 

Vestiging Hardinxveld-Giessendam
Eind 2015 hebben wij onze klanten per brief geïnformeerd over de verkoop van ons kantoorpand aan de Peulenstraat in Hardinxveld-Giessendam. “Gezien het aantal vragen dat wij naar aanleiding van deze brief kregen, willen wij nogmaals benadrukken dat wij fysiek aanwezig blijven in Hardinxveld-Giessendam. Aan onze dienstverlening wijzigt niets”, aldus de bank. Daarnaast wordt er in Sliedrecht dus een Ontmoetingsplein gerealiseerd.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld