Homeflex heeft goed 2015 achter de rug

SLIEDRECHT – Homeflex Business Housing heeft een voortreffelijk jaar 2015 achter de rug. Dinsdag 26 januari 2015 presenteerden zij hun beeldjaarverslag. Er is een belangrijke mijlpaal bereikt in de huisvesting van arbeidsmigranten / flexwerkers. In 2015 kon aan 1.600 werklieden woonruimte worden aangeboden. Het bedrijf verwacht een verdere groei.

De foto is genomen bij onze woningen aan de Colijnstraat in Dordrecht. Deze woningen huren wij van woningcorporatie Woonbron. (Foto Homeflex Business Housing)

De professionele huisvester gevestigd aan de Molendijk in Sliedrecht werd in 2015 genomineerd voor Onderneming van het Jaar, ging de vernieuwde website online, een nieuwe bedrijfsvideo en is de onderneming druk bezig geweest met de eerste ontwikkelingslocatie in Katwijk. 

Grotere vraag
“Als bedrijf zijn wij erg trots op het feit dat we ook dit jaar onze marktpositie hebben verstevigd. Opnieuw is er een sterke groei gerealiseerd en wordt er positief teruggekeken op de ontwikkelingen, die in het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden”, staat in het beeldjaarverslag. In steden met veel werkgelegenheid bestaat volgens Homeflex een steeds grotere vraag naar professionele huisvesting. “Wij spelen hier op in en bieden momenteel 400 woningen aan, die volledig gestoffeerd en gemeubileerd zijn inclusief gas, water, licht, internet en televisie. Wanneer arbeidsmigranten / flexwerkers goed gehuisvest zijn, heeft dit positieve invloed op de prestaties en sfeer op de werkplek”, aldus Homeflex. Het bedrijf wil in de toekomst meer huisvestingsprojecten realiseren. “Als bedrijf zijn wij erg trots op het feit dat we ook dit jaar onze marktpositie hebben verstevigd. Opnieuw is er een sterke groei gerealiseerd en wordt er positief teruggekeken op de ontwikkelingen, die in het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden.”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld