Opleidingsmarkt in Albert Schweitzer ziekenhuis

DORDRECHT / SLIEDRECHT – Schoolverlaters die in het ziekenhuis willen werken, kunnen zich vrijdag 1 februari 2019 oriënteren tijdens de jaarlijkse Opleidingsmarkt in het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht.

“Wil jij werken in het ziekenhuis, bijvoorbeeld als (gespecialiseerd) verpleegkundige, arts, verloskundige, analist of laborant? Of bij de technische dienst, in de keuken, de logistiek of ict? Dan kun je die vrijdag een kijkje nemen achter de schermen van alle denkbare ziekenhuisberoepen”, zegt het ziekenhuis. (Archieffoto Albert Schweitzer ziekenhuis)

Er zijn informatiekraampjes, presentaties en rondleidingen. Ook kun je je laten voorlichten over de bijbehorende opleidingen, uiteenlopend van mbo- tot wo-niveau. De opzet van de jaarlijkse Opleidingsmarkt is deze keer uitgebreider, met ook aandacht voor niet-zorgberoepen binnen het ziekenhuis. Aanmelden voor de Opleidingsmarkt hoeft niet. Je kan binnenlopen tussen 16.30 en 20.00 uur. Het ziekenhuis is te vinden aan de Albert Schweitzerplaats 25 in Dordrecht. 

Oriënteren
Iedereen is welkom. Het is geen banen- of vacaturemarkt, maar een gelegenheid om je te oriënteren op je beroepskeuze. Werk je al als algemeen verpleegkundige, dan ben je ook welkom voor meer informatie over de specialisatie tot IC-, CCU-, SEH-, geriatrie-, dialyse-, oncologie-, neurologie-, obstetrie-, neonatologie- en kinderverpleegkundige of gipsverbandmeester.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld