Opknappen P.C. Hooftlaan gaat vermoedelijk drie maanden duren

SLIEDRECHT – De werkzaamheden aan de P.C. Hooftlaan gaan beginnen. De straat tussen de Rembrandtlaan en de Oosterbrugstraat krijgt volgens de gemeente Sliedrecht ‘een flinke onderhoudsbeurt’. Onder voorbehoud is de P.C. Hooftlaan over drie maanden gereed.  

Vanaf de Rembrandtlaan tot en met de kruising met de Rivierdijk gaat aannemer De Groot & Schagen de verharding van de brede rijbaan en de stoepen van de P.C. Hooftlaan vervangen. (Kaart gemeente Sliedrecht)

De woonstraat wordt ingericht als 30 km/uur zone. “Wel komen er enkele aanpassingen, zodat de uitrukroute van de hulpdiensten goed toegankelijk blijft. Deze ontwikkelingen sluiten aan in de omgeving én bij de wensen van bewoners. Tot slot wordt de openbare verlichting vervangen door led-lampen. Na de herinrichting voldoet de straat weer aan de eisen en wensen van deze tijd”, aldus de gemeente Sliedrecht. 

De situatie hieronder geeft een beeld hoe de kruising er met de P.A. de Genestetstraat er uit gaat zien. (Kaart gemeente Sliedrecht)

5 gedachten over “Opknappen P.C. Hooftlaan gaat vermoedelijk drie maanden duren”

  1. Wat een geweldige en open reactie vanuit de gemeente ontvangen we op welgemeende kritiek…. Ze zeggen in ons belang te opereren en open te staan voor alle vragen /opmerkingen.. Vooral rond de verkiezingen krijgt dit een bijna hysterisch beeld… Gaan we dit toch natuurlijk meenemen in ons stemgedrag? We gaan toch niemand belonen met onze keuze als ze die niet echt hebben verdiend??

  2. Ik sluit me aan bij elk comité dat wanbeleid in dit dorp aan de kaak wil stellen en vooral actie gaat ondernemen. Ik kan ook nog wel een boekje open doen.

  3. Als we het toch hebben over onderhoud wegen en bij behorende stoepen. Bijna twee jaar geleden hebben ze in de stoepen van de Rembrandlaan kabels gelegen, en uiteraard ook de sleuf weer dicht getegeld. Maar wel zo netjes dat er een oude dame wonende in het Rondeel over een opstaande tegel is gevallen. Er is toen door mij voor haar actie ondernomen. Er is eenmaal een reactie geweest vanuit de kant van de gemeente met de mededeling dat er contact met deze dame zou worden opgenomen. Je begrijp het zeker al. Deze dame van boven de 80 jaar heeft nooit meer iets vernomen. De heer van Wijgerden heeft mij een keer rijdend in zijn gemeente wagen bij de Rabobank gezegd dat ik wel kan blijven mailen, maar dat het geen garantie geeft voor opknappen geeft. De gemeente Sliedrecht heeft een bestuur, dat niet begrijp wat besturen is. Laat staan plannen. En ze zijn helemaal niet thuis als er wat gebeurd door nalatigheid. Maar voor controle hebben wij toch een gemeente opzichter? Het is en blijft gewoon een zooitje met het beleid van de gemeente Sliedrecht.

  4. Beste Sjaak, zoals u misschien weet, heb ik al op eerdere berichtgevingen mijn frustratie al eens geuit hierover. Het duurt niet lang meer, of ik ga een committee opzetten en een motie indienen, heel Sliedrecht is een puinhoop, behalve in het woongebied van deze wethouder. Wegen gaan 3x open, dan dit dan weer dat, ook in uitvoering gaat alles niet van harte. Overal opbrekingen, waar zelfs de Brandweer nu scooters gaat huren om op bestemmingen te kunnen komen. Waardeloze nep rotondes worden gesitueerd..ik kan met gemak wel even doorgaan.
    En over dat zojuist geplaatste fusie verhaal nog maar te zwijgen. Dat is er al lang doorgedrukt..om een voorbeeld te noemen., heel Sliedrecht wordt vol geduwd met import Drechtstedenvluchtelingen en voor eigen inwoners is er woningschaarste.

  5. Ze zijn hier in sliedrecht gewoon gestoord v.w.b de verkeerssituatie. Maak toch eerst wat af en begin dan ergens anders met opbreken van straten etc. Dit levert alleen maar ergernis en straks stemmen met de gemeenteraad verkiezingen. Thorbeckelaan dicht, PC Hoof dicht, de Kaai met stoplichten, fietspad dicht (kinderen gaan naar de voetbal, moeten over het trottoir fietsen van de Stationsweg). De wethouder met verkeer in zijn portefeuille moeten ze gedwongen opsluiten. Klachten over verkeerssituatie hoef je niet in te dienen. Er wordt toch geen actie ondernomen en je hoort er niks meer over

Plaats een reactie

*=Verplicht veld