Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Opening nieuw kantoor Heteren Kalkzandsteen

PAPENDRECHT / SLIEDRECHT – Het nieuwe pand van Heteren Kalkzandsteen aan de Matena 3 in Papendrecht wordt donderdag 25 juli 2019 officieel geopend. Dat gebeurt door Robert van Heteren. Het nieuwe gebouw staat net over de Sliedrechtse gemeentegrens in Sliedrecht-West. Met de nieuwbouw zet het 25-jarige bedrijf een volgende stap in de groei van de landelijke marktleider in kalkzandsteen. Gelijk met de verhuizing is ook gekozen voor een nieuwe frisse en moderne uitstraling en bedrijfsnaam: Heteren Kalkzandsteen (voorheen J. van Heteren Kalkzandsteen – red.).

Op de foto van links naar rechts eigenaar Jan Willem Schild, eigenaar Jan van Heteren, Jane van de Wetering en Tanja van der Valk van Heteren Kalkzandsteen. (Foto Heteren Kalkzandsteen)

In het nieuwe bedrijfspand is gebruik gemaakt van warmtepompen en zonnepanelen om zo duurzaam mogelijk te werken. De inrichting is fris, modern en passend bij de verdere groei van het bedrijf”, aldus mede-eigenaar van het bouwbedrijf Jan van Heteren, “Op het terrein aan de Matena stonden tot een jaar geleden een paar oude, vervallen loodsen, een schuurtje en een tot kantoor omgebouwd woonhuis. Dit terrein hebben we ontwikkeld en dertien prachtige moderne bedrijfspanden op gebouwd. We hebben er 10 verkocht, en als Heteren Kalkzandsteen betrekken we nu 3 van deze ruimtes.”

Totaalconcepten
De nieuwbouw markeert ook de overgang die Heteren Kalkzandsteen een aantal jaren geleden heeft ingezet van een pure blokkenlijmer naar een professionele onderneming, die in heel Midden Nederland vele honderden woonhuizen en bedrijfspanden voorziet van kalkzandsteen wanden en betonnen vloeren. “We verzorgen voor onze klanten steeds meer totaalconcepten, zoals HEKZA®(totaalconcept van materiaal, lijmen en afronding) en Casco bouw.” zo geeft mede-eigenaar Jan Willem aan, “Dit sluit aan op de trend van snellere bouw, risicobeheersing en industrieel bouwen.” 

5 gedachten over “Opening nieuw kantoor Heteren Kalkzandsteen”

  1. Hartelijk gefeliciteerd mensen met jullie nieuwe pand!
    Namens Moby Dick Sliedrecht.

  2. Van harte gefeliciteerd, mensen! Prachtig pand geworden, ook met de nieuwe huisstijl. Mooie opening toegewenst!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld