Opening Kara Healing voor baanbrekende NEI-therapie en energetische sessies

SLIEDRECHT – Kara Healing kondigt met trots de officiële opening zaterdag 18 mei 2024 aan, waarbij iedereen wordt uitgenodigd om de transformerende kracht van NEI-therapie en Energetische Consulten te ervaren. Gelegen in het hartje van Sliedrecht, aan Kerkbuurt 111 en gevestigd in het pand van schoonheidssalon Wendy Verhoeven,

Kara Healing van eigenaar Reyyan Kara zit in een serene omgeving, waar eenieder zijn innerlijke balans kan herstellen en zijn welzijn kan bevorderen.

Neuro Emotionele Integratie, ook wel NEI-therapie genoemd, is een holistische benadering die zich richt op het identificeren en loslaten van emotionele blokkades die fysieke, mentale en emotionele klachten kunnen veroorzaken. NEI-therapie helpt om diepgewortelde overtuigingen te ontdekken en te transformeren zonder lange praatsessies.

Afgestemd en versterkt
Daarnaast biedt Kara Healing ook energetische consulten aan, die zich richten op het herstellen en harmoniseren van de energetische stromen in het lichaam en aura. Door middel van verschillende technieken, zoals Reiki, intuïtieve coaching en mediamieke regressie methode, worden de energiecentra in het lichaam afgestemd en versterkt, waardoor een diepe staat van ontspanning en welzijn wordt bevorderd.

Tekst gaat verder onder foto.

Innerlijke kracht
“Kara Healing is toegewijd aan het bieden van holistische zorg die het lichaam, de geest en de ziel omvat,” legt oprichter en eigenaar Reyyan Kara van Kara Healing uit, “Ik geloof in de kracht van zelfontdekking en heling, en ik ben verheugd om een veilige en ondersteunende ruimte te bieden waarin iedereen zijn of haar eigen innerlijke kracht kan ontdekken.”

Speciale aanbieding
Kara Healing nodigt alle belangstellende uit voor de openingsdag, zaterdag 18 mei 2024 van 13.00 – 15.00 uur, waarbij er gelegenheid zal zijn om te verkennen, vragen te stellen en te genieten van een hapje en een drankje en een speciale aanbieding. Voor meer informatie mag je contact opnemen met Reyyan Kara, e-mail: info@karahealing.nl Je kan Kara Healing ook volgen op Instagram @karahealing

Plaats een reactie

*=Verplicht veld