Open lessen Spaans, Engels en Frans in Seniorenhuys de Schalm

SLIEDRECHT – In Seniorenhuys de Schalm aan Kerkbuurt 137 beginnen maandag 25 september 2024. De taallessen zijn er verder op dinsdag 26 september 2023 en donderdag 28 september 2023. Het gaat om Spaans, Frans en Engels. Deelname mogelijk vanaf 18 jaar.

Docente is Ingrid Prent-Vos. 

Zowel avondlessen, als lessen overdag zijn mogelijk. Voor de cursussen Spaans beginners en Frans gevorderd zijn er maandag open lessen vanaf 19.30 uur. Voor Spaans gevorderd en Engels gevorderd kunt je dinsdag terecht, ook vanaf 19.30 uur. Donderdagochtend zijn er vanaf 09.10 uur open lessen Spaans op verschillende niveaus. De open lessen dienen als proeflessen en zijn vrijblijvend en gratis.

Aanmelden
Er zijn wel kosten verbonden aan de vervolglessen. Heb je interesse in een proefles, dan is vooraf aanmelden noodzakelijk. Docente Ingrid Prent-Vos ontvangt graag van jou een bericht, waarin u de taal en het gewenste niveau kunt aangeven. Vervolgens neemt zij contact op om af te stemmen welke proefles voor jou geschikt zou kunnen zijn. Laat van je horen via WhatsApp / tel. 06-18056429.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld