Open dagen Griendencollege

SLIEDRECHT – De openbare en protestants-christelijke VMBO-school het Griendencollege organiseert dinsdag 19 januari 2016 vanaf 16.00 uur een informatieavond voor ouders/verzorgers van leerlingen van groep 8 van de basisschool. Woensdag 3 en donderdag 4 februari 2016 kunnen leerlingen van groep 8 zelf kennismaken met het Griendencollege tijdens de doe dagen. De open avond voor alle geïnteresseerden is donderdag 4 februari 2016 van 19.00 uur tot 21.30 uur.

“Met een sterk team van docenten, mentor, leerjaarcoördinatoren en zorgcoördinator begeleiden we onze leerlingen in een veilige, kleinschalige en overzichtelijke schoolomgeving”, zegt het Griendencollege. (Archieffoto Griendencollege)

VMBO
Het voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs (VMBO) biedt praktijkopleidingen en meer theoretische opleidingen. Het vmbo heeft vier sectoren: zorg en welzijn; techniek; economie en landbouw. Binnen een sector kunnen studenten een specialisatie kiezen. Binnen de sector techniek kunnen ze bijvoorbeeld kiezen voor bouw, metaal of elektrotechniek. Het vmbo duurt vier jaar. Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk leerlingen doorstromen naar de havo of het mbo. Leerlingen en ouders/verzorgers zijn op de betreffende dagen welkom op het schoolcomplex aan de Prof. Kamerlingh Onneslaan 109. Meer informatie is te vinden op de website www.griendencollege.nl.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld