Binnenkort start muziekworkshop SOJS

SLIEDRECHT – Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS) organiseert in het voorjaar een muziekworkshop. Maandag 15 februari 2016 om 19.00 uur zal de workshop van start gaan met een introductieavond. Tijdens deze introductieavond kun je zien wat de workshop inhoud en zullen de groepen op basis van niveau worden ingedeeld.

De workshop bestaat uit de onderdelen zang, (bas) gitaar zowel elektrisch als akoestisch en drum. Ook kun je als band 1 uur begeleiding krijgen. (Foto SOJS)

Na de introductie volgen er 10 lessen in een kleine groep. De muziekworkshops beginnen om 18.00 uur en lopen door tot 22.30 uur.

Kosten
Voor de jongste deelnemers is er ook de mogelijkheid, bij voldoende aanmeldingen, dit al in de middag te laten plaatsvinden.
De eerste les begint maandag 22 februari. De workshop wordt afgesloten met een eindpresentatie in de concertzaal van het jongerencentrum. De kosten voor de gehele workshop bedraagt € 50,– voor jongeren van 8 t/m 26 jaar en voor deelnemers ouder dan 26 jaar bedraagt de deelname € 65,–.

Docent
De workshops worden gegeven door de ervaren muziekdocent Eddy de Jong. In 1992 studeerde Eddy af aan het Conservatorium Rotterdam als popdocent. Naast zijn vele optredens, is hij als docent en bandcoach gaan werken bij de SKVR Popschool te Rotterdam. Hier heeft hij twintig jaar ervaring als docent opgedaan. Hoewel begonnen als bassist en zanger, kan Eddy inmiddels ook goed uit de voeten op gitaar, piano en drums. Hij is een zogenaamde multi-instrumentalist.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld