Japans restaurant Oishi Fusion

Op zoek naar kandidaten voor gemeentepenning Sliedrecht

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht maakt woensdag 24 juli 2019 bekend dat het op zoek is naar kandidaten aan wie zaterdag 7 december 2019 op de Landelijke Vrijwilligersdag de penning van de gemeente Sliedrecht kan worden uitgereikt. 

Dit is de gemeentepenning. De onderscheiding wordt uitgereikt aan personen die zich jarenlang vrijwillig hebben ingezet voor een vereniging, organisatie of stichting. De gemeente Sliedrecht zegt trots te zijn op haar vrijwilligers en zegt het belangrijk te vinden om haar waardering voor vrijwilligers te tonen. (Foto gemeente Sliedrecht)

Alle aanvragen worden vertrouwelijk behandeld en kunnen worden ingediend tot uiterlijk maandag 7 oktober 2019.

Langere tijd
De gemeentepenning kan worden toegekend aan personen die zich individueel of in georganiseerd verband, in belangrijke mate en op een breed terrein verdienstelijk hebben gemaakt voor de gemeente Sliedrecht of haar inwoners. Deze inzet moet vrijwillig en gedurende een langere tijd zijn geleverd.

Uitzonderingen
In uitzonderlijke gevallen kan ook sprake zijn van een kortere periode van inzet als een persoon op meerdere terreinen binnen de Sliedrechtse samenleving actief is en/of de verdienste een buitengewoon karakter heeft.

Aanvraagformulieren
De toekenning van een gemeentepenning wordt genomen door een besluit van het College van B & W. Aanvraagformulieren kunnen worden aangevraagd bij Marjolein Visscher-van Dorth, tel. 0184 – 495 816 of per e-mail: m.visscher@sliedrecht.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld