Oosterom clubkampioen 2021 bij tafeltennisvereniging Sliedrecht Sport

SLIEDRECHT – In een aangepaste vorm vond zaterdag 4 december 2021 de clubkampioenschappen van tafeltennisvereniging Sliedrecht Sport plaats in sporthal De Valk. Het kampioenschap werd gewonnen Wilfred Oosterom. Hij is clubkampioen 2021.

Op de foto van links naar rechts, Kaj Zinken, Wilfred Oosterom en Robert van der Velde. (Foto tafeltennisvereniging Sliedrecht Sport)

Waar dit prestigieuze toernooi normaliter ’s avonds zijn doorgang vindt, was dat dit jaar in verband met corona volgens de organisatie niet mogelijk. Daarom kwamen de tafeltennissers dit jaar overdag samen om te bepalen wie nu de beste tafeltennisser van Sliedrecht is. 

Tekst gaat verder onder tweet.

Te sterk
In de verschillende poules vonden geen verassingen plaats, de hoogst geplaatste spelers (Robert van der Velde, Wilfred Oosterom, Kaj Zinken en René Baars – red.) hadden geen problemen en plaatsten zich voor de kruisfinales. In een spannende halve finale versloeg Oosterom regerend clubkampioen Van Der Velde met 3-1 in games. In de andere halve finale was Zinken te sterk voor Baars. In de daarop volgende finale was Oosterom duidelijk een maatje te sterk voor Zinken, 3-0, waarmee hij zich een jaar lang clubkampioen kan noemen. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld