Ook tegen laagvlieger DCV gaat Sliedrecht onderuit

door Joop Hartog
SLIEDRECHT – Zaterdag 18 november was DCV te gast op Sportpark De Lockhorst en tegen deze nummer 11 van de ranglijst zou Sliedrecht moeten bewijzen dat het tij nog gekeerd kan worden. Maar daar kwam niets van uit, want opnieuw moest de ploeg van v.d. Waal en den Ouden met een 0-3 nederlaag in het stof bijten.

Sliedrecht keeper Lukas Grizell onderschept een hoge bal. (Foto Joop Hartog / Sliedrecht24)

In tegenstelling tot de andere wedstrijden waarin Sliedrecht wel gretig en fel begon, stond de ploeg nu bij aanvang te slapen, toen binnen twee minuten Jonathan Linger geheel vrijstaand al kon binnenkoppen (0-1). Een volslagen onnodig doelpunt waardoor de ploeg weer achter de feiten aan moest lopen. In het verloop van de eerste helft was de wedstrijd aardig in evenwicht, waarbij DCV wel zorgvuldiger combineerde en Sliedrecht met de linies te ver uit elkaar speelde.

Onzorgvuldigheid
Een hard schot van Cedric Tokromo in de tweede helft werd goed gestopt door de DCV-doelman maar verder dan nog een paar speldenprikken kwam Sliedrecht niet. Twintig minuten voor tijd weer die onzorgvuldigheid in de defensie en Naoufel Bouyakhrichan kon 0-2 binnenschieten. Een minuut later bleef de 0-3 bespaard toen een volley op de kruising spatte, maar kort voor het eindsignaal was Rical Kayaturan de gevierde man toen hij geheel vrijstaand 0-3 kon scoren.

Kwaliteit te kort
Het is jammer om te constateren, dat deze spelersgroep duidelijk kwaliteit te kort komt volwaardige eerste klasser. Als verzachtende omstandigheid moet gemeld worden dat enkele dragende spelers de laatste weken wegens blessures niet inzetbaar zijn en die zullen op zeer korte termijn ook nog niet speelklaar zijn. Zaterdag 25 november wordt afgereisd naar Terneuzen waar om 15.00 uur wordt afgetrapt tegen Terneuzense Boys, de nummer 12 van de ranglijst.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld