Ook dit jaar vanwege corona Avond4Daagse home-edition

SLIEDRECHT – Er kan binnenkort weer worden ingeschreven voor de E-routes van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). In de periode van maandag 29 maart 2021 tot woensdag 30 juni 2021 kan er ook dit jaar worden aangemeld en gewandeld voor de Avond4Daagse met als beloning een medaille. Dat bericht de organisatie op hun website.

Een beeld van vóór corona. Het evenement staat vanwege het heersende virus inmiddels bekend als de home-edition. Deelnemers downloaden daarvoor een wandelapp en lopen vervolgens wanneer zij zelf willen de route. (Archieffoto Stichting Avondvierdaagse Sliedrecht)

Op deze manier wordt drukte voorkomen. Vorig jaar deden zo’n 350 mensen mee en de organisatie hoopt ook dit jaar op succes. “Je kunt de vier dagen lopen in de periode tussen 29 maart en 30 juni 2021. Maar tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven… En je hoeft niet alleen ’s avonds of doordeweeks te lopen. Ook overdag of in het weekend kun je op pad”, schrijft de organisatie.

Inschrijven
Wie mee wilt doen, kan hier online terecht. Deelname kost € 6,50 p.p. “Daarvoor krijg je iedere dag drie verschillende routes via de E-routes app in de afstand die je zelf kiest. Je hebt daarbij de keuze uit 2,5 – 5 – 10 km. Afhankelijk van de omgeving waar je woont, wisselen de routes in de app iedere dag. Afwisseling genoeg dus. En na afronding van de vier dagen wandelen ontvang je de officiële Avond4daagse medaille thuis! Makkelijk dus!”, aldus de organisatie.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld