Ook dit jaar uitreiking Vaartmakers Awards

SLIEDRECHT / REGIO – Ook dit jaar worden weer de Vaartmakers Awards 2015 uitgereikt aan werkgevers in de Drechtsteden die ‘slim werken en slim reizen’. Oftewel organisaties die werknemers of anderen in de Drechtsteden inspireren tot bewust reisgedrag en alternatieve vormen van vervoer.

Het inschrijftermijn voor de Vaartmakers Awards 2015 is geopend.

Tot duurzame dinsdag op 1 september 2015 kunt u uw eigen of een andere organisatie nomineren

Awardshow
Na sluiting van deze nominatieronde gaat een jury alle inzendingen beoordelen. Enkele weken voor de uitreiking maakt de jury de definitieve genomineerden bekend in twee categorieën: organisaties tot 150 medewerkers en grote organisaties. Op vrijdag 9 oktober 2015 – de dag van de duurzaamheid – worden de winnaars van de Vaartmakers Awards 2015 bekendgemaakt tijdens een exclusieve awardshow.

Succesvol
Vorig jaar zijn de Vaartmakers Awards voor de eerste keer uitgereikt. Dat gebeurde toen tijdens het evenement Route169 door regionaal portefeuillehouder Hans Tanis (Drechtsteden) en Gert Jongeneel (bestuurslid Werkgevers Drechtsteden). Winnaar in de categorie ‘organisaties tot 150 medewerkers’ was Gebr. de Koning uit Papendrecht. Andere genomineerden in deze categorie waren EGM Architecten en Dutch Industrial Safety Consultants (Disc). In de categorie ‘grote organisaties’ ging de award naar Amega. In deze categorie waren ook Koninklijke IHC en het Albert Schweitzer Ziekenhuis genomineerd.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld