Ontmoetingsdienst met thema ‘Gratis is gratis’

SLIEDRECHT – In de Nederlands Gereformeerde Kerk (NGK) De Ontmoeting aan de Jacob Catsstraat 6 vindt zondag 1 mei 2016 een ontmoetingsdienst plaats met als thema ‘Gratis is gratis’. De dienst begint om 16.30 uur.

Aan de dienst werkt mee het gospelkoor Shine uit Sliedrecht. Met zo’n 60 enthousiaste koorleden tussen de 16 en 50 jaar komen ze wekelijks bij elkaar om samen te zingen en musiceren. Tijdens optredens zorgt een eigen combo voor begeleiding. (Foto gospelkoor Shine)

Spreker is ds. Geert van Dijk en muzikale leiding heeft Bastiaan van der Pijl. Medewerking verleent het gospelkoor Shine. 

Vragen en antwoorden
Wat is dat toch dat mensen toch altijd het idee hebben dat ze iets terug moeten doen voor God? Wanneer is het goed genoeg? Wanneer kun je belijdenis doen / aan het avondmaal? “Het is van belang om het er nog eens goed in te wrijven: je hoeft juist niks te doen, want Hij heeft het allemaal gedaan: ook het nieuwe leven is een gave van God!”, schrijft de kerk. 

Shine
Het Sliedrechtse gospelkoor Shine bestaat sinds september 2009. Regelmatig treedt het koor op. De muzikale leiding van koor en combo is sinds de oprichting in handen van dirigent Bastiaan van der Pijl. Het reportoire bestaat uit eigentijdse Engelse en Nederlandstalige liederen, die ze tijdens de repetitie op dinsdagavond instuderen. Naast muzikaliteit staan tijdens deze avonden ook een stukje ontmoeting, saamhorigheid en gezelligheid centraal. Shine verleent regelmatig hun medewerking aan kerkdiensten, jeugddiensten, themadiensten, evangelisatiebijeenkomsten of andere passende gelegenheden.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld