‘Onthaasten in de wereld van vandaag’

SLIEDRECHT – Sliedrechtse Jolanda van der Kolk zoekt mensen die één keer per maand in huiskamerverband aan mindfullness willen doen en willen praten over levensvragen.

Jolanda van der Kolk: “Totdat het licht uit ging en ik niks meer kon. Burnout.”

Levensstijl
Onthaasten is een veelgebruikt woord in de huidige maatschappij. Van der Kolk: “Iedereen heeft het druk met werk, gezin, afspraken en verplichtingen en niemand schijnt meer echt aan zichzelf toe te komen. Tot een jaar geleden behoorde ik ook tot die groep, totdat het licht uit ging en ik niks meer kon. Burnout. Omdat ik inmiddels weet dat ik mijn levensstijl volledig om zal moeten gooien, maar ook merk hoe moeilijk dat is in deze gehaaste maatschappij, kwam ik op een idee.”

Rust en ruimte
Hoe mooi zou het zijn, dacht Van der Kolk als zij een groepje bij elkaar kon brengen die in huiskamerverband elke maand een avond bijeen komen voor mindfulness en goede gesprekken. Van der Kolk: “Over hoe maak ik ruimte voor mezelf en zorg ik goed voor anderen zonder mezelf te vergeten? Een avondje vol rust en ruimte voor elkaar en jezelf dus. Zonder verplichtingen maar vooral met ruimte om elkaars ervaringen te toetsen en te ervaren wat voor jou werkt.” 
 
Mocht jij geïnteresseerd zijn om hier aan deel te nemen en zo je leven te verrijken, of heb je nog vragen om erachter te komen of dit ook iets is voor jou, mail dan naar: jolandavanderkolk@outlook.com.

2 gedachten over “‘Onthaasten in de wereld van vandaag’”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld