Online krant Sliedrecht24 komt maandag met Koningsdagblog

SLIEDRECHT – Online krant Sliedrecht24 komt maandag 27 april 2020 met een Koningsdagblog: ‘Liveblog Koningsdag 2020 in Sliedrecht’. Activiteiten en foto’s, thuis of buiten, uitingen, versieringen, vlaggen, reacties… stuur ze op naar: [email protected] 

Koningsdag 2020 vergeten we nooit meer. De viering is totaal anders. Hoe gaan we het beleven en vieren? Sliedrecht24 hoopt dat het Koningsdagblog een mooie samenvatting gaat geven. (Archieffoto Ricard van Hoek / Sliedrecht24)

Het Koningsdagblog loopt uiteraard uitsluitend op Koningsdag mee, van 00.00 – 24.00 uur. “Het verzoek is om op de dag dus jouw foto met een stukje tekst in te sturen. Laat zien hoe jij Koningsdag viert! Dat is door de coronamaatregelen geheel anders dan andere jaren. Laat ons weten hoe jij het beleeft! We hopen dat het een vol en lang Koningsdagblog wordt. Graag alle post per e-mail en niet via de verschillende sociale mediakanalen van Sliedrecht24”, zegt eindredacteur Peter Donk van online krant Sliedrecht24. Dat laatste houdt verband met een snelle verwerking. Het is voor het eerst in het bestaan van de bijna vijf jaar oude online krant dat er twee blogs tegelijk lopen maandag, want er is ook een liveblog vanwege de coronamaatregelen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld