Online krant Sliedrecht24 en online krant HG24 nu zichtbaar op ‘stadsklok’

SLIEDRECHT – Online krant Sliedrecht24 ‘Nieuws uit het Baggerdorp’ en online krant HG24 ‘Nieuws uit Hardinxveld-Giessendam’ maken sinds donderdag 19 januari 2023 ‘de klok mede mogelijk’ op de Ouverture / Parallelweg in Sliedrecht-West.

“Het past zo bij ons, de journalistiek. Werken met, soms tegen de klok en 24/7 in de lucht. Bovendien voor iedereen zichtbaar, “, zegt hoofdredacteur Peter Donk van de online kranten. Naar de verouderde omranding van de klok wordt door de C&W Groep nog gekeken. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Peter Donk Productions, uitgever van de twee online kranten, sloot begin deze maand een overeenkomst met C&W Groep uit Gorinchem, die onder meer ook rotondes in gemeenten voor reclame exploiteert. Donk: “In eerste instantie wilden we een aantal maanden op een zeer zichtbare rotonde staan. Toen over de periode geen overeenstemming kon worden bereikt, kwamen we al snel te spreken over de klok. Dat viel eigenlijk direct op z’n plaats en daarover zijn we verder gaan praten.” Het Sliedrechtse bedrijf huurt de locatie met de klok voor een jaar met een optie op een langere periode. 

2 gedachten over “Online krant Sliedrecht24 en online krant HG24 nu zichtbaar op ‘stadsklok’”

  1. “Naar de verouderde omranding van de klok wordt door de C&W Groep nog gekeken.” Smaken verschillen, maar persoonlijk vind ik logo van online krant Sliedrecht/HG24 er ook wat verouderd uit zien. Mag van mij dus ook naar gekeken worden😉

Plaats een reactie

*=Verplicht veld