Online informatieavond over zonnepanelenactie zonder aanschafverplichting

SLIEDRECHT – Vanuit het rijk worden gemeenten aangezet voor energietransitie. Ook zonne-energie wordt gepromoot. “Steeds meer inwoners kiezen ervoor om zelf energie op te wekken met zonnepanelen. Zo kun je flink besparen op jouw energierekening. En het is beter voor het milieu. De gemeente Sliedrecht wil het je makkelijk maken om zonne-energie op te wekken. Daarom kun je nu gebruik maken van een speciale zonnepanelenactie”, schrijft de gemeente Sliedrecht, die verwijst naar een online informatieavond donderdag 23 september 2021, aanvang 19.30 uur. Het Regionaal Energieloket verzorgt de actie. 

Met de zonnepanelenactie kan je volgens de gemeente eenvoudig zonnepanelen aanschaffen tegen een scherpe prijs.

De gemeente Sliedrecht legt uit:”Op ons verzoek heeft Regionaal Energieloket voor deze actie een ervaren installateur uit de regio gekozen. Zo ben je zeker van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Omdat iedere woning anders is, krijg je altijd een offerte op maat. Meedoen met de zonnepanelenactie is heel eenvoudig.” Inschrijven kan tot en met 31 oktober 2021.

Teruggave btw
De installateur bekijkt dan jouw woning en bepaalt met jou het aantal zonnepanelen. Je ontvangt een persoonlijke offerte. Je zit nergens aan vast en beslist zelf of je de zonnepanelen wilt laten installeren. Je kunt na installatie genieten van jouw eigen opgewekte zonne-energie en ontvang 21% btw terug. Koop je als particulier zonnepanelen? Dan kun je de 21% btw op aanschaf en installatie terugvragen van de Belastingdienst. Het Regionaal Energieloket heeft daarvoor een simpel stappenplan opgesteld. Tijdens de online informatieavond hoor je ook hoe dit werkt.

Aanmelden of meer informatie
Meld je aan voor de online informatieavond. Vul jouw postcode in, klik op ‘Zonnepanelenactie’ en ‘aanmelden informatieavond’. Vul jouw gegevens in en je krijgt een e-mail met een link naar de online informatieavond. Heb je nog vragen over de zonnepanelenactie? Neem dan contact op met Regionaal Energieloket. Dat kan per e-mail: [email protected] of door te bellen met tel. 088-5254110.

2 gedachten over “Online informatieavond over zonnepanelenactie zonder aanschafverplichting”

  1. Of misschien moet Tablis de huurhuizen beter isoleren. Van de 18 ramen zijn er 4 met dubbel glas. Daar over contact gehad . De woningbouw geeft daar over niet thuis .Betreft de huurwoningen in de Locksweer .

  2. misschien handig als verhuurders hier ook gebruik van gaan maken.. he Tablis? wel t te dure HVC doordrammen maar zonnepanelen ho maar…

Plaats een reactie

*=Verplicht veld