Onderzoek naar incident tussen beveiligers en fotografen

HARDINXVELD-GIESSENDAM / SLIEDRECHT – Om de juiste situatie te achterhalen sprak burgemeester Dirk Heijkoop (CDA) van de gemeente Hardinxveld-Giessendam vrijdag 10 september 2021 met de beveiligers en met de persfotografen, die een week geleden met elkaar bij de strandjes in conflict waren gekomen. Onder hen waren twee persfotografen uit Sliedrecht.

“Gedurende het onderzoek houdt een ander beveiligingsbedrijf toezicht bij de strandjes”, maakt de gemeente Hardinxveld-Giessendam bekend. Het fietspad en de daarachter gelegen strandjes waren in de voorgaande weekenden afgesloten vanwege eerdere overlast. De afsluiting is overigens dinsdag 7 september beëindigd. (Foto Dinand de Groot / Sliedrecht24)

Vrijdagavond 3 september 2021 was er bij het afgesloten fietspad en de strandjes aan de oostkant van Sliedrecht (gemeentegrond Hardinxveld-Giessendam – red.) het hierboven beschreven incident. Dat gebeurde na een ongeluk van één van de door de gemeente ingehuurde beveiligers. De gemeente Hardinxveld-Giessendam onderzoekt nu wat er precies gebeurde tijdens het incident. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld