Onderscheiding voor motorcrosser Lotte van Drunen op KNMV Motorsportgala

DOETINCHEM / SLIEDRECHT – Motorcrosser en groot talent Lotte van Drunen (11) uit Sliedrecht heeft zondagmiddag 13 januari 2019 op het Motorsportgala van de KNMV in de Amphion Schouwburg in Doetichem een extra onderscheiding gekregen. Deze prijs is éénmalig en speciaal voor Lotte gemaakt.

Lotte van Drunen staat hier op het podium met NOS Studio Sport-presentator Sjoerd van Ramshorst. (Foto via Sandra van Drunen)

Lotte, die dit jaar Open Nederlands kampioen 65cc werd en vierde in het wereldkampioenschap 65, met gelijke aantal punten als de derde man, ontving uit handen van Joel Smets een onderscheiding als rising star in de motorcross. “Ik vind het geweldig. Deze prijs is een enorme motivatie voor het nieuwe seizoen. Dan stap ik over naar de 65cc grote wielen en daar heb ik heel veel zin in”, aldus Lotte van Drunen. Ze blijft dit jaar in de 65cc en zal uitkomen voor het Beursfoon KTM team.

1 gedachte over “Onderscheiding voor motorcrosser Lotte van Drunen op KNMV Motorsportgala”

  1. Een onverwachte beloning voor een knap presterende sportieve meid. Chapeau! Misschien ook iemand voor het Sliedrechtse Compliment van Burgemeester Van Hemmen?

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld