Groei Adaption kan worden gerealiseerd in kantoorpand op Stationspark

SLIEDRECHT – Adaption heeft sinds deze maand officieel haar intrek genomen in een nieuw kantoorpand in Sliedrecht. “Door de groei van het afgelopen jaar werd ons kantoorpand op de eerste verdieping te klein. Om onze ambities en plannen in 2019 verder te kunnen realiseren was het hard nodig om uit te kijken naar een andere kantoorruimte”, zegt directeur Ronald Korporaal van Adaption, Stationspark 460.

Een hele complexe verhuizing is het niet geweest, want Adaption was al reeds gevestigd in het verzamelgebouw aan het Stationspark. (Foto Adaption)

Eind december heeft de verhuizing van Adaption naar de tweede verdieping plaatsgevonden. “Dit ruime kantoorpand zullen we hard nodig hebben.” zegt Ronald Korporaal. “We zijn namelijk continu op zoek naar nieuwe medewerkers, waaronder programmeurs, die ons kunnen helpen bij het realiseren van onze ambitieuze toekomstplannen. We zijn expert in het opleidingen en begeleiden van young professionals die net als wij creatief en innovatief van geest zijn.”

Ruim kantoorpand
Adaption is erg tevreden over de ligging van het kantoorpand. Het is volgens Korproaal een prima bereikbare locatie voor de klanten en medewerkers. Het bedrijf is specialist in het ontwikkelingen van software voor bedrijven die te maken hebben met logistieke processen. Al meer dan acht jaar helpen zij logistieke bedrijven met het optimaliseren en automatiseren van hun logistieke processen. Adaption heeft nu de beschikking over een ruim kantoorpand waar de verdere groei in 2019 in gerealiseerd kan worden.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld