Ondernemingen verlengen voor meer jaren sponsorcontract met korfbalvereniging

SLIEDRECHT – Korfbalvereniging Merwede/Multiplaat heeft zaterdag 8 juni 2024, op de laatste speeldag van seizoen 2023-2024, met twee sponsors contracten met drie jaar verlengd. Het gaat om hoofdsponsor Multiplaat uit Werkendam en Hypozeker uit Sliedrecht.

Hoofdsponsor Multiplaat is al acht jaar verbonden aan de korfvereniging en hier komen nu nog eens drie jaar bij. Op de foto penningmeester Ronald Korporaal van Merwede/Multiplaat en directeur Marcel Vlot van Multiplaat. (Foto Merwede/Multiplaat)

“Als vereniging zijn we super blij dat vrijwel alle sponsors zich langjarig aan ons verbinden, een teken van vertrouwen en een goede basis waarop we, met elkaar en voor elkaar, verder kunnen bouwen’, zegt Michel Kraaijeveld van de sponsor commissie van Merwede/Multiplaat. 

Samenwerking
De specialist in plaatmateriaal Multiplaat, die ook in de Sliedrechtse regio goed is vertegenwoordigd door een samenwerking met Van Wijngaarden Groothandel, Bouw en Industrie, werd vertegenwoordigd door Marcel Vlot, eigenaar van Multiplaat. 

Tekst gaat verder onder foto.
Ook met Hypozeker Sliedrecht, in de persoon van eigenaar Jean-Louis Michielse, is het contract met drie jaar verlengd. Hypozeker is ook naamgever van het toernooi, waarmee het korfbalseizoen altijd wordt geopend. (Foto Merwede/Multiplaat)

Barbecue en feestavond
Zaterdag 24 augustus 2024 wordt de vijfde editie, het eerste lustrum, van het Hypozeker Toernooi gehouden. Na afloop van de wedstrijden van het Hypozeker Toernooi is de traditionele barbecue en ter ere van het jubileum, ook een feestavond waar een lokaal bekende band en een top DJ acte de presence geven.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld