Ondernemers genieten van VSO-mosselavond

SLIEDRECHT – Leden van de Vereniging Sliedrechtse Ondernemingen (VSO) genoten maandagmiddag/avond 14 november 2022 van het gezamenlijk eten van mosselen. Daarvoor kwamen ze samen in partycentrum De Lockhorst. De opkomst was groot. In totaal namen 122 mensen deel aan de avond. 

De mosselavond is een goede traditie bij de VSO en deze keer zeer goed bezocht. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Tijdens de avond was Mistè Limoncello aanwezig om hun heerlijke ambachtelijke limoncello te laten proeven.

Tekst gaat verder onder foto. 
(Foto Peter Donk)

Jubileumjaar
De VSO, die in 2023 vijftig jaar bestaat, is opgericht met als doel een verbinding te zijn tussen ondernemers en overheden en het bevorderen van de communicatie onderling. De VSO-missie is het stimuleren van lokaal ondernemerschap door middel van het behartigen, versterken en uitdragen van de belangen van onze leden. Het versterken van elkaar en daarmee de Sliedrechtse economie is daarbij een speerpunt.

Groeien
Alle ondernemers, die een binding hebben met Sliedrecht, kunnen lid worden van de VSO. Dus ook ondernemers uit de detailhandel, retail en zzp-ers. Met inloggegevens kunnen leden uiteindelijk zelf hun profiel op de VSO-website plaatsen met informatie over jouw bedrijf, contactpersonen, foto’s en dergelijke. De VSO wil graag groeien en belangstellenden kunnen zich aanmelden als lid. Mail dan naar: [email protected]

Plaats een reactie

*=Verplicht veld