Onbekenden slaan ruit van auto in en stelen tas, terwijl eigenaar dochter ophaalt

SLIEDRECHT – Op de parkeerplaats van de brede school Anne de Vries / Roald Dahl aan de Deltalaan is vrijdag 26 november 2021 rond 17.10 uur een ruit van een geparkeerde auto ingeslagen. De eigenaar van de auto was even uit de auto gestapt om zijn dochter op te halen bij de ook daar gevestigde kinderopvang.

Na vijf minuten was de eigenaar terug bij zijn voertuig. Bij terugkomt zag hij dat de ruit van een achterportier van de auto was ingeslagen. (Foto gedupeerde eigenaar)

“Het regende flink en ik had een kind van vier jaar bij me met nu veel glas in de auto, dus ik moest even schakelen”, laat de eigenaar aan online krant Sliedrecht24 weten. Nadat hij het kind had thuisgebracht heeft de man vrijdag aangifte bij de politie gedaan. Uit de auto was een tas met bezittingen, die nota bene onder een stoel lag, verdwenen. 

Getuigen oproep
Mogelijk zijn er mensen die iets hebben gezien of beschikken over camerabeelden. Zij kunnen contact opnemen met de politie tel. 0900 – 8844 of door te bellen met Meld Misdaad Anoniem, tel. 0800 – 7000. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld