Onbekenden gooien witte verf over auto van huisartsenpraktijk

SLIEDRECHT – Vermoedelijk is er in de nacht van dinsdag 2 op woensdag 3 november 2021 een grote hoeveelheid witte verf gegooid over een bedrijfsauto van huisartsenpraktijk Verwijs aan de Rembrandtlaan. Zowel de arts als de politie hebben geen vermoeden wat of wie hierachter kan zitten. Mogelijk zijn er mensen het niet eens met het vaccinatiebeleid tegen corona.

Onderzocht wordt nog of het om verf gaat of dat het een andere witte stof betreft. De politie heeft de zaak in onderzoek. (Foto huisartspraktijk Verwijs)

De verf is ook terechtgekomen op een geparkeerde, nieuwe auto van een buurman. Er is aangifte gedaan bij de politie. Maandag 1 november 2021 is er ook al een kras gezet op een auto van de huisarts. Dat gebeurde midden op de dag, ook bij de praktijk.

Oproep getuigen
De auto die met verf is besmeurd, is donderdagmorgen 4 november 2021 naar de garage gebracht. Mocht iemand getuige zijn geweest of mogelijk camerabeelden hebben van het incident, dan is de politie daarin geïnteresseerd. Je mag daarvoor contact opnemen met de politie, tel. 0900 – 8844 of met Meld Misdaad Anoniem, tel. 0800 – 7000. 

2 gedachten over “Onbekenden gooien witte verf over auto van huisartsenpraktijk”

  1. Onbegrijpelijk dat zulke hersenlozen nog vrij rondlopen. Er is in dit dorp een gigantisch gebrek aan handhaving laat staan politie.
    Helemaal voorkomen kan je criminaliteit niet maar het wordt het tuig wel erg makkelijk gemaakt.
    Of-topic; de vuurwerkknallen zijn ook nu weer volop en geen enkele handhaver kunnen bespeuren.
    Gemeente Sliedrecht, doe iets tegen toenemende overlast door losgeslagen jongeren!!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld