Omleiding voor verkeer over Stationsweg en Parallelweg duurt nog even

SLIEDRECHT – Begin deze week werd de derde afsluitingsfase rond de werkzaamheden Craijensteijn een feit. Het deel tussen de ingang bij ASVZ locatie Merwebolder aan de Craijensteijn en de bredeschool aan de Deltalaan is dicht vanwege reconstructie van de weg en de aanleg van warmtenet. 

Sinds begin deze week is een gedeelte van de Deltalaan afgesloten voor werkzaamheden in verband met aanleg warmtenet. Deze foto is de situatie ter hoogte van de Elzenhofflat. Supermarkt Jumbo en tankstation Berkman blijven gewoon bereikbaar. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Voor wijkbewoners is er een route bestemmingsverkeer. Het overige verkeer wordt in verband met de werkzaamgheden in ieder geval t/m vrijdag 19 augustus 2022 omgeleid over de Stationsweg en Parallelweg. 

5 gedachten over “Omleiding voor verkeer over Stationsweg en Parallelweg duurt nog even”

  1. De vuilnisbakken in de Locksweer staan nog steeds aan de straat?!
    Niet opgehaald! Zeker met dit warme weer echt wel een maden en stank probleem. En een volle bak!

  2. Ontsluiting van de Tolsteeg op Baanhoek wordt bemoeilijkt door een paaltje. Op fiximelding wordt uiteraard niet gereageerd, vuil is zonder communicatie niet opgehaald en bij eventuele calamiteiten is de Tolsteeg voor brandweer onbereikbaar. De gemeente bellen leverde de mededeling van de telefoniste op dat de gemeente Sliedrecht hierover nagedacht heeft. Doorverbinden naar iemand met kennis staat niet op het afwimpellijstje. Gelukkig is het maar voor 3 weken aldus de planning van KWS.

  3. En de Locksweer bereiken via Deltalaan, over t schoolplein wordt niet aangegeven terwijl er wel platen liggen. Zelfs de vuilniswagen is niet geweest vandaag…

  4. Zullen we onze ondernemers aan dit deel van de Deltalaan niet vergeten? Omrijden voor een volle tank is het zeker waard. Altijd een vriendelijk praatje bij Jack.

  5. Lekker dan, bewoners van Locksweer 7 tot 12 kunnen hun tuinpoort niet meer uit.Dus fiets,kliko,of scooter moet blijven staan. En een kliko of scooter door woonkamer gaat ook zo moeilijk. Ondanks toezeggingen dat er schotten gelegd zouden worden wordt en niets aangedaan.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld