Japans restaurant Oishi Fusion

Oliebollenclinic Merwede/Multiplaat in De Stoep trekt veel belangstelling

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – In Sporthal De Stoep aan de Krommestoep is zaterdag 28 december 2019 een oliebollenclinic gehouden door Korfbalvereniging SKC Merwede/Multiplaat. Het is inmiddels een traditie om aan het eind van het jaar een clinic te organiseren, waarbij oliebollen en – dit jaar ook – tweedehands (sport)kleding werden verkocht. De opbrengst is bestemd voor nieuwe inrichting van de kantine, waarbij iets speciaal voor de jeugd wordt aangeschaft.
 
Trainers en spelers van SKC Merwede/Multiplaat deden hun best om de actieve jeugd de fijne kneepjes van het spel bij te brengen. Dit ging niet alleen op een serieuze, maar ook op een speelse manier. Zo werd de bal bijvoorbeeld achterwaarts op en in de korf geworpen. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24) 
 
Trainers – waaronder Eric Netten en Raymond Mollet – en spelers van de korfbalvereniging brachten hun kennis en ervaring in om jeugd door middel van leuke oefeningen en verschillende partijvormen te enthousiasmeren voor de korfbalsport. In de middag was er een mogelijkheid voor niet-leden om op een speelse manier kennis te maken met deze tak van sport. Tijdens de Sinterklaasshows in De Stoep was de jeugd daarvoor uitgenodigd. 

 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld