Oliebollenclinic bij korfbalvereniging Merwede/Multiplaat

SLIEDRECHT – Speciaal voor alle jeugdleden organiseren de trainers en spelers van de selectie van SKC Merwede/Multiplaat zaterdag 30 december 207 in sporthal De Stoep vanaf 11.45 uur een oliebollenclinic. Deelname is gratis.

Spelers van het eerste team actief in sporthal De Stoep. Hier wordt tegen Westzaan gespeeld. (Archieffoto Anouk Klomp)

Tijdens de oliebollenclinics kan de deelnemer een training krijgen van trainers en spelers van SKC Merwede/Multiplaat 1 en 2. Ouders van jeugdleden (en natuurlijk ook alle andere leden) kunnen vanaf nu oliebollen en appelbeignets bestellen en de laatste zaterdag van het jaar afhalen. 

Hier (klik op de link) staan aanmeldingsformulieren. Omdat niet alle kinderen in één keer in de zaal passen, is de volgende verdeling gemaakt:

TijdstipLeeftijdscategorie
11.45 uur- 12.45 uurE-jeugd, F-jeugd en Kangoeroes
13.00 uur -14.00 uurC-jeugd en D-jeugd
14.15 uur -15.15 uurA-jeugd en B-jeugd

 

 

 

Oliebollen en appelbeignets bestellen
Omdat het een oliebollenclinic is, is er ook de mogelijkheid om van tevoren overheerlijke oliebollen en/of appelbeignets van Bakkerij van der Grijn te bestellen. Hiermee steun je SKC Merwede Multiplaat. De oliebollen (met of zonder rozijnen) kosten € 0,85 per stuk, 10 stuks voor € 7,00. De appelbeignets zijn € 1,50 per stuk, 10 voor € 13,00.

Bestelformulier
Er zal een stand staan waar u de bestelde oliebollen af kunt halen tussen 12.00 uur en 15.30 uur. Vanaf 30 stuks kunnen ze ook bij u thuis bezorgd worden in Sliedrecht, Papendrecht of Hardinxveld-Giessendam. Omdat de vereniging wil weten hoeveel kinderen ze kunnen verwachten en hoeveel oliebollen er besteld kunnen worden, vragen ze je het bestelformulier in te vullen en voor donderdag 14 december 2017 te sturen naar oliebollenclinic@skcmerwede.nl. Afgeven bij Bernadette Struijk (Jordaanstoep 4) of Annemieke van Eijl (Nachtegaallaan 26) is ook mogelijk.

1 gedachte over “Oliebollenclinic bij korfbalvereniging Merwede/Multiplaat

  1. Merwede/Multiplaat blijft de aandacht op zich vestigen. En niet alleen door prestaties op het veld/in de zaal. Er is meteen actie ondernomen, na het sluiten van het horecagedeelte van de Stoep.
    Zo kunnen de bezoekers, spelers/sters in de Stoep toch genieten van hun natje en droogje. Inderdaad, Merwede/Multiplaat is een grote familie!!!

Een reactie plaatsen