Nu ook spinnen bij Trimclub ABC

SLIEDRECHT – Aan het begin van een nieuw jaar heeft bijna iedereen goede voornemens. Eén van die voornemens is om meer te gaan bewegen. Trimclub ABC biedt je hiervoor verschillende mogelijkheden. De vereniging heeft afdelingen runnen, wandelen, nordic walken, voetballen, fietsen en sinds kort ook spinnen.

Dit is een leuke en heel pittige sport. Het is een ideale manier om vet te verbranden omdat het je hartslag verhoogt, calorieën verbrandt en na een tijdje je vetreserves zal opgebruiken.

Je kan het vergelijken met indoor fietsen, maar dan op aanmoedigende muziek, ieder op zijn of haar eigen niveau. Spinning is een heel intensieve sport waarbij er afgewisseld wordt op snelheid, op kracht, zittend of staand. Kortom, spinnen is een veelzijdige sport. 

Aanmelden
Heb je belangstelling? Kijk dan voor meer informatie op website van Trimclub ABC. De vereniging biedt iedereen de gelegenheid gedurende een maand gratis kennis te maken met spinnen of een van de andere takken van sport. Stuur een mailbericht met je vraag of opmerking aan communicatie@trimclubabc.nl en je krijgt bericht.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld