Nominaties Business Event Alblasserwaard bekend

SLIEDRECHT – Het Business Event Alblasserwaard vindt op maandag 26 oktober 2015 plaats in Partycentrum De Lockhorst. De presentatie is in handen van sneldichter en theatermaker Willem Gunneman onder muzikale begeleiding van Jan Vayne. Tijdens het officiële programma, dat om 20.00 uur begint, worden de winnaars bekend gemaakt in de drie verschillende categorieën.

Ook wordt er die avond de ABN AMRO Publieksprijs uitgereikt aan een van de negen genomineerden. Aanwezigen in de zaal kunnen hun stem uitbrengen op de meest inspirerende ondernemer. Na het officiële programma, wat rond 21.30 uur is afgelopen, is er gelegenheid om te netwerken. Dit informele programma staat geheel in het teken van het onderhouden, opfrissen en leggen van zakelijke contacten.

Nominaties:
De jury onder leiding van notaris Hans Koppelaar selecteerde de volgende genomineerden voor het Business Event Alblasserwaard: 
 
Jonge Onderneming
Maria Johanna Hoeve – Leo Kool
Travelsmaker.nl – Gertjan van Ravenswaaij
Bouwmensen Zuid-Holland Zuid – Aart de Jong
 
MKB en Detailhandel
J. van Mourik & Zn Schoenen en Lederwaren – Bas van Mourik en Jeffrey van Mourik
Homeflex Business Housing – Bert Verheij
Klop Visserij – Fam. Klop
 
Grootzakelijk
Van Dijk Inpijn B.V. – Dirk van Dijk en Gert-Jan Inpijn
De Giessen Kantoorautomatisering BV – Jan Mudde, Arie van ’t Verlaat, Bert Pesselse,
Jan Klop en Leen Rietveld
Perf IT – Martin Matse
 
Organisatie
Samen met de overige juryleden: Michael van Hoorne, Teus Boerman, Machiel Pranger en Marieke Koorevaar, staat juryvoorzitter Hans Koppelaar voor de taak om uit deze genomineerden de uiteindelijke winnaar te kiezen. De voordrachtcommissie bestond uit Louisa Broens, Xanthine Jut, Margriet Luth, Bas Groenendijk, Louis Jansen, Gert Weerheim , Ariane Romijn, Marcel Fierens, Adriaan Elenbaas en Petra Kramer. Peter Huizer, heeft in de afgelopen maanden kandidaten aangedragen vanuit hun brede netwerk. De jury heeft uit deze selectie 3 kandidaten per categorie genomineerd.
 
Sponsoring
Het Business Event Alblasserwaard wordt breed ondersteund door hoofdsponsors ABN AMRO en Visser & Visser, gemeenten Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht, Molenwaard en Giessenlanden, businesspartners en de diverse ondernemersverenigingen en bedrijvenkringen.
 
Sociale Media
Alle ontwikkelingen van het Business Event kunt u volgen via hun social media, zoals op Facebook. Voor het evenement wordt op Twitter de hashtag #BEAL15. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld