Nieuwkomers aan kop in groep 3 online schaakcompetitie

SLIEDRECHT  – De stukken vlogen donderdagavond 4 maart 2021 weer over en van het scherm in de 2e ronde van de zesde online schaakcompetitie bij de senioren van Schaakvereniging Sliedrecht. Dat leverde vooral spektakel op in groep 3, waar de nieuwkomers Rien Lodder, Jan van Heukelum en Maarten Hartkoren momenteel de dienst uitmaken.

Jan van Heukelum is ook nieuw en staat op een keurige tweede plaats, net voor Maarten Hartkoren (foto) die het schaken met de paplepel heeft ingegoten gekregen van opa Henk Barends. (Archieffoto Schaakvereniging Sliedrecht)

Rien Lodder bracht de gevolgde seniorentraining in praktijk en dat leverde hem een voorlopige koppositie op in groep 3. In groep 1 is het dringen geblazen aan de top. Voorlopig staat Jorik Klein, de winnaar van de eerste online competitie op de eerste plaats, maar zijn voorsprong is minimaal op Peter van den Bergh en Arjan van der Leij. Ook Adrian Mensing en Robert van Rekom doen nog mee om de titel in deze druk bezochte competitie. Donderdag 11 maart 2021 heeft de de ronde plaats en dan barst de strijd op de 64 digitale velden weer los. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld