Nieuwe coronaversoepelingen maken meer mogelijk bij bronbad

SLIEDRECHT – Door de laatste versoepelingen kan er ook bij bronbad De Lockhorst weer meer. Vanaf maandag 28 juni 2021 hoeft er niet meer gereserveerd te worden voor het banenzwemmen. Dat bericht exploitant Optisport Sliedrecht.

Snel het zwemdiploma halen deze zomervakantie. En er is meer mogelijk. Je kunt dan banen komen zwemmen van maandag t/m vrijdag van 07.00 – 10.00 uur in ons buitenbad en van 10.00 – 13.00 uur in ons binnenbad. “We gaan ook af van de uursblokken. Dus kom weer als vanouds binnen om gezellig banen te komen zwemmen. De tijden in de avonden voor banenzwemmen blijven wel hetzelfde”, aldus Optisport. (Archieffoto Brenda Donk / Sliedrecht24)

Vanaf maandag 28 juni 2021 hoeft er ook niet meer te worden gereserveerd voor de doelgroepslessen. Optisport: “Vanaf die dag zal er ook in de avonden weer vrijzwemmen zijn. Wat hebben we hier lang naar uitgekeken. Van maandagavond t/m donderdagavond kan er weer vrijgezwommen worden in ons recreatiebad van 19.00 – 22.00 uur. Let op! Omdat we de anderhalve meter in onze sauna en whirlpool niet kunnen waarborgen, zullen deze tot aan de zomer nog gesloten blijven.”

Abonnement
Je kan vanaf nu een zes-weken zomerabonnement kopen. Door de versoepelingen gaat Optisport Sliedrecht ook de zes-weekse zomerabonnementen weer verkopen. Vanaf maandag 28 juni 2021 kunnen deze gekocht worden. Een zes-weeks zomerabonnement kost € 42,50 voor zowel kinderen als volwassenen en hiervoor kan je de gehele zomervakantie komen zwemmen.

Zwemdiploma
In de zomervakantie vervallen de reguliere zwemlessen. “Wel zullen we twee keer een zomerturbo gaan geven. Dus wil je dat je kind binnen drie weken zijn of haar A-diploma haalt? Doe dan mee met onze zomerturbo. De eerste drie weken van de zomervakantie zal er een zomerturbo plaatsvinden en de laatste drie weken van de zomervakantie nog één. Daarnaast zullen er ook weer vakantieboosters gegeven worden”, bericht Optisport Bij de vakantiebooster wordt er vijf dagen achter elkaar intensief gezwommen, waardoor het zwemniveau met sprongen vooruit gaat. De lesduur is afgestemd op het zwemniveau, zodoende bestaat er een anderhalfuursles en een drie uurs les per dag. Deze lessen kan je vanaf maandag 28 juni 2021 boeken. Neem contact op met de receptie van het bronbad voor meer informatie over de zomerturbo en-/of vakantieboosters.

3 gedachten over “Nieuwe coronaversoepelingen maken meer mogelijk bij bronbad”

  1. Goedendag, even een vraag? Gelden er bij jullie nog coronaregels voor banen zwemmen?
    H groet Adri

Plaats een reactie

*=Verplicht veld