Nieuwe Alpha van start in CJMV-gebouw

SLIEDRECHT – In Sliedrecht begint woensdag 7 oktober 2020 een Alpha. In twaalf interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Alpha is een introductie in het christelijk geloof. 

Wereldwijd volgden ruim 24 miljoen mensen in 169 landen een Alpha. Het geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen.

Ontmoeten, vragen en ontdekken doe je op Alpha. Elke avond begint met een informeel begin met een hapje en een drankje. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. daarna luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

Deelnemen
De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 19.00 – 21.45 uur op in het CJMV-gebouw, Stationsweg 29. In Nederland hebben ruim 270.000 mensen een Alpha gevolgd. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom! Kijk hier online voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers of neem contact op met Frans Willemsen, tel. 0184-415506 of per e-mail: [email protected]

Plaats een reactie

*=Verplicht veld