Nieuw voetbalshirt met naam United by Music

SLIEDRECHT – Voetbalvereniging Sliedrecht is met kledingsponsor Hummel een exclusief contract aangegaan voor zes jaar. “Als vereniging verplichten wij ons om in zowel wedstrijd-, als trainingskleding te spelen|, zegt bestuurslid en lid van de sponsorcommissie André van Dijk van v.v. Sliedrecht.

Dit is het shirt. (Afbeelding via v.v. Sliedrecht)

In de ledenvergadering van november 2016 keurden de leden van de v.v. Sliedrecht het kledingplan van de sponsorcommissie goed. Van Dijk: “Sinds 1 januari 2017 betalen alle spelende leden € 2,= per maand meer contributie bedoeld voor het opgericht kledingfonds. De bedoeling is om alle leden binnen 3 jaar , vanaf september 2017 tot aan september 2020 , in een uniform shirt, broek en kousen te laten spelen. Daarnaast hebben de leden goedkeuring gegeven om United by Music als prominente sponsor aan de vereniging te binden, dit omdat wij als grote amateurvereniging een belangrijke maatschappelijk functie willen vervullen. Dit doen we door middel van shirtreclame. Op alle wedstrijdshirts (thuistenue) van de gehele vereniging prijkt straks het logo van United by Music (zowel voor-, als achterop het shirt) en uiteraard het v.v. Sliedrecht logo.” Spelers krijgen het shirt in bruikleen en blijft  eigendom van de vereniging.

Sponsoren
Daarnaast is het nog steeds mogelijk om de shirts te sponsoren. “Het logo van de sponsor mag ook op het wedstrijdshirt, maar gaat altijd in overleg met de sponsorcommissie. Het is niet mogelijk om shirts  te bestellen buiten de sponsorcommissie om , sponsoring moet dus  altijd in overleg met de Sponsorcommissie (dus ook voor gesponsorde trainingskleding). Teams waar geen sponsor voor is spelen dus in het uniforme thuistenue”, bericht Van Dijk op de website van de voetbalvereniging.

Ledenshop
De leden van de voetbalvereniging kunnen via de website, op de online ledenshop zelf artikelen en of v.v. Sliedrecht (training)kleding aanschaffen. Van Dijk: “Binnenkort is deze online ledenshop te vinden op de site van de V.V. Sliedrecht. Als vereniging zijn we trots op de gemaakte afspraken met onze nieuwe partners wat uiteindelijk de vereniging ten goede zal komen!”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld