Fietsend vanaf raadhuis langs nieuw fitnessparcours

SLIEDRECHT – Meteen maar een sportieve start! Donderdagavond 6 juli 2017 fietsten tientallen inwoners, onder wie collegeleden en raadsleden, vanaf het raadhuis voor een kennismaking naar het nieuwe fitnessparcours. 

Wethouder Aldrik Dijkstra en communicatiemedewerker Toyah Waijers van de gemeente Sliedrecht beten de spits af. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Daarnaast zijn op het asfalt onder het viaduct bij de skatebaan lijnen en figuren aangebracht als sportief element.

Tekst gaat onder video verder.
De aanleg van het fitnessparcours heeft ongeveer € 35.000,– gekost. Hier is de wethouder in actie. (Video Peter Donk / Sliedrecht24)

Per fiets naar het fitnessparcours waarbij op de fitnesslocaties Tiendweg (ter hoogte van Reinenweer, Prickwaert), viaduct Stationsweg, Valkhof en Stormrand) gestopt werd voor demonstraties en oefeningen. Maar vooral ook om mee te doen! 

Tekst gaat onder video verder
Verschillende raadsleden deden aan de oefeningen mee, die vooraf werden gegaan door een korte training. (Video Peter Donk / Sliedrecht24)

Samen met een werkgroep bestaande uit sportieve bewoners zijn een tijdje geleden vier locaties langs de Tiendweg uitgekozen om een sportplaats aan te leggen. Trimclub ABC die van de toestellen gebruik gaat maken tijdens de trainingen is tevreden met het fitnessparcours.

1 gedachte over “Fietsend vanaf raadhuis langs nieuw fitnessparcours”

  1. Waarom is de fitnesslocatie in het Burgemeester Feitsmapark nu niet open dan …? Ook de skatebaan staat daar al een week met grote hekken eromheen … het is echt triest voor de fanatieke stuntstep- en skatekinderen, die staan beteuterd te kijken wanneer dit nou eens opengaat, het is nu notabene vakantie en de kids willen spelen. Gooi open die hap.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld