Netwerkbijeenkomst Maritieme Delta

SLIEDRECHT – De locatie mag dan nog niet bekend zijn, maar de datum wel. Maandag 28 september 2015 vindt in Sliedrecht de Netwerkbijeenkomst Maritieme Delta plaats. De krachten bundelen is de insteek.

Er zijn verschillend sprekers. De bijeenkomst is van 12.00-14.00 uur. Wethouder Hans Tanis (SGP/CU) heet iedereen rond 12.30 uur welkom.

Voor wie?
Maritime Delta stimuleert samenwerking met het bedrijfsleven, overheden en onderwijsinstellingen voor de maritieme sector. Dit samenwerkingsverband organiseert de netwerkbijeenkomst. Hier zijn vooral (semi)publieke bedrijfsfunctionarissen in de regio, contactpersonen van partnerorganisaties en vertegenwoordigers van ondernemersverenigingen van harte welkom.

Thema’s
Nederland is wereldwijd toonaangevend op het gebied van offshore dienstverlening en ontwikkeling van complexe maritieme systemen. Tijdens de bijeenkomst wordt ingezoomd op het instrumentarium en de activiteiten van Maritime Delta, waaronder de MKB-consulent en toekomstige evenementen, de maritieme monitor voor de regio Zuid-Holland, die later dit jaar wordt gepubliceerd, de Programma Manager voor onder andere de maritieme sector vanuit incubator YES!Delft én samenwerking en gelegenheid om te netwerken.

Maritieme Delta
Maritime Delta is het samenwerkingsverband van bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen in de maritieme delta, het gebied van de Tweede Maasvlakte tot en met Gorinchem en Werkendam. Op de drie thema’s innovatie, arbeidsmarkt & onderwijs en branding & acquisitie bundelen ze binnen Maritieme Delta de krachten, delen kennis en trekken samen op.

Meer over wie de sprekers zijn en de uiteindelijke locatie vindt u hier.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld