Nautic Jobs tekent meerjarige raamovereenkomst met Van Oord

ROTTERDAM / SLIEDRECHT – Sinds deze maand is Nautic Jobs Preferred Supplier voor de internationale waterbouwer Van Oord. In een meerjarige raamovereenkomst is het bedrijf uit Sliedrecht overeengekomen om marine-crew te leveren aan de Van Oord Groep. De contracten werden eerder deze maand ondertekend.

Nautic Jobs is Preferred Supplier voor de internationale waterbouwer Van Oord. 

Nautic Jobs is actief in de maritieme wereld, maar vooral in de dredging (baggeren) en offshore energy. Het bedrijf heeft een sterke positie als bemiddelaar van goed geschoolde en gedreven medewerkers op ieder niveau in de maritieme sector. ​ Met vestigingen in Nederland, Cyprus en Litouwen zijn zij goed vertegenwoordigd.

Focus
Van Oord is een Nederlands familiebedrijf met meer dan 150 jaar ervaring als internationale maritieme aannemer. De focus ligt op baggeren en maritieme constructie, offshore wind, offshore infrastructuur en infrastructuur in Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam. Van Oord heeft 4.725 medewerkers in dienst, die in 2021 werkten aan 187 projecten in 35 landen. De vloot bestaat uit ongeveer 70 schepen en een grote hoeveelheid speciaal- en hulpmaterieel. Maritiem vernuft is kenmerkend voor Van Oord. Met innovatieve, slimme en duurzame oplossingen wil zij bijdragen aan een betere wereld voor toekomstige generaties.

Grote stap
Cor Volker, directeur Nautic Jobs: Drie jaar geleden zijn we als bedrijf een verandertraject gestart, ik wilde Nautic jobs professioneler en toekomstgerichter maken. Onderdeel van deze verandering was het verkrijgen van raamovereenkomsten met de grote aannemers in de bagger- en offshore energiesector. Met dit contract hebben we weer een grote stap in de goede richting gezet.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld