Nautic Jobs tekent meerjarige raamovereenkomst met Boskalis

PAPENDRECHT / SLIEDRECHT – Nautic Jobs is sinds vrijdag 1 oktober 2021 één van de Preferred Suppliers van Boskalis. Het Sliedrechtse bedrijf levert door middel van een meerjarige raamovereenkomst nautisch personeel voor zowel de Dredging als Offshore Energy divisie van de baggeraar en maritieme dienstverlener.

Eind september 2021 zijn de contracten ondertekend op het hoofdkantoor van Boskalis in Papendrecht. (Foto Nautic Jobs)

Nautic Jobs is actief in de maritieme wereld, maar vooral in de dredging (baggeren) en offshore energy. Het bedrijf heeft een sterke positie als bemiddelaar van goed geschoolde en gedreven medewerkers op ieder niveau in de maritieme sector. ​

Internationale speler
Boskalis heeft ruim 100 jaar ervaring in waterbouw, kustbescherming en landaanwinning. Met een veelzijdige vloot van meer dan 650 eenheden (vaartuigen en drijvend materieel) zijn ze actief in 90 landen, verspreid over zes continenten. Cor Volker, directeur van Nautic Jobs: “We zijn natuurlijk trots op het feit dat wij personeel mogen leveren voor deze internationele speler. Zeker omdat veel van deze bedrijven van oorsprong Sliedrechtse wortels hebben, is het extra bijzonder dat er voor ons gekozen is. We leverden al personeel, maar bestendigen onze samenwerking nu door middel van deze raamovereenkomst. We richten ons vooral op gespecialiseerd personeel voor de Dredging en de Offshore Energy division.”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld