Gouden combinatie Beauty Fay’s en Dressed up zetten deuren open

SLIEDRECHT – Beauty Fay’s en Dressed up aan Molendijk 69 zetten zaterdag 9 oktober 2021 hun beider deuren wagenwijd open om jou te verlichten van jouw zorgen. Van 11.00 – 15.00 uur ben je welkom en mag je je laten verrassen door de gezellige aankleding en de professionaliteit van de aanwezige dames. Zij bieden een professionele begeleiding zonder kapsones.

Beauty Fay’s en Dressed up nodigen je uit om de tweede zaterdag van oktober binnen te stappen. (PhotoGrid)

“Helaas, het najaar nadert en soms voelt men zich al moe bij het opstaan. Niet tevreden met de wereld, het werk of met jezelf? De tijd van zomaar veranderen is er niet bij. Die drempel is soms meters hoog. Maar u kunt wel geholpen worden met uw innerlijk en uiterlijk”, zegt Bernadette Brus van Dressed up. 

Cryolipolyse apparaat
Clinic Beauty Fay’s. zoals het mooie bedrijf heet, helpt je bij vermoeide lijntjes zachter maken door het gezicht met lichaamseigen gel op te vullen tot een mooier en gladder resultaat. De professionele apparatuur wordt ook gebruikt om met laser over te gaan tot een definitieve ontharing. Daarnaast zetten Claire Elschot en Wieneke Stam het Cryolipolyse apparaat graag in en boeken goede resultaten, door met koeling overtollige vetrandjes te bevriezen en zo vetten te laten afnemen op heel veel plaatsen. Natuurlijk alles met beleid en begeleiding. Claire werkt met cupping en hot stone massages om de klant heerlijk te verwennen.

Genoeg te zien
Wist je trouwens dat hot stone ook op jouw voeten kan en heel ontspannend werkt? Daarvoor is er een pedicure aangetrokken, die vanaf 1 november 2021 haar afspraken kan plannen. Met Ymen Messaoudi kun je ook kennismaken en praten over de belangrijkheid van goede voeten en de beste verzorging. Beauty Fay’s heeft er zin in aan u uitleg te geven over alles wat zij te bieden hebben en maken op die dag graag kennis met de Sliedrechtse man en vrouw.

Voeding en afvallen
Slim….Afvallen kan dat ook? In het kantoor van Dressed up staat gewichtsconsulente Bernadette Brus klaar je uitleg te geven over de cursus Slim…..Afvallen. Je kunt onder het genot van een lekker watertje eens praten over hoe Slim….Afvallen voor u zou kunnen werken. Het is namelijk niet minder eten, maar juist aangepast meer. Twee keer per maand wegen en uitleg over de dagelijkse voedingsgewoonten. En hoe dat in zijn werk gaat, dat legt zij graag uit tijdens de openingstijden van de open deur dag. “De bezoeker wordt verrast door de prachtige bloemen aankleding van EVW Floral designer, ook gevestigd aan de Molendijk. Esther van Wijngaarden doet niets liever dan feestelijke gelegenheden extra mooi aankleden met bloemen, dus is deze dag ook voor haar een prima manier om zich te presenteren. Kom gezellig binnen!”, aldus Brus.

1 gedachte over “Gouden combinatie Beauty Fay’s en Dressed up zetten deuren open”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld