Oishi Fusion

Nautic Jobs gaat in volle vaart richting 2021

SLIEDRECHT – Met een team van vertrouwde en nieuwe gezichten gaat Nautic Jobs in 2021 weer vol goede moed aan de slag als dé bagger- en offshore professional. Dat 2020 ook voor Nautic Jobs een jaar is om nooit, of juist snel, te vergeten, dat staat vast. Ondanks deze vervelende situatie rondom het coronavirus heeft het Sliedrechtse bedrijf vertrouwen in de toekomst.

Het team van Nautic Jobs. Volker: “Ons team is met de toevoeging van enkele nieuwe collega’s weer op volle sterkte en klaar voor het nieuwe jaar.

Oprichter en directeur Cor Volker kijkt terug op een bewogen jaar. “Net als bij iedereen heeft het coronavirus ook ons voor de nodige uitdagingen gesteld. Maar door snel te schakelen en in te spelen op de veranderende omstandigheden hebben we de schade weten te beperken”, licht Volker toe.

Veel onzekerheid
Het werk isbij Nautic Jobs zoveel als mogelijk doorgegaan. Volker: “Daarbij spreek ik ook mijn waardering uit voor iedere collega die bij ons bedrijf steeds hun beste beentje hebben voorgezet. Ook het nieuwe jaar zal voorlopig nog veel onzekerheid kennen. Uiteraard houden we ons steeds aan de geldende regels en nemen we de daaropvolgende maatregelen in acht.”​ Hij hoopt op genoeg werk voor iedereen en gaat positief 2021 in. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld