Najaarsfair Gereformeerde Kerk met opbrengst voor Rwandajongerenreis

SLIEDRECHT – Bij en in het bijgebouw De Voorhof van de Gereformeerde kerk aan Middeldiepstraat 6 is zaterdag 11 november 2023 een najaarsfair. Deze wordt gehouden van 10.00 – 14.30 uur. De opbrengst van deze najaarsfair is deels bestemd voor de Rwandajongerenreis van komende zomer.

Op deze fair is van alles te koop voor de komende decemberfeesten. De weekendboodschappen en fruit maar ook boeken en cadeaus. Uiteraard is er een ruime keuze aan kerstkaarten. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

In het kader van de circulaire economie zijn er volop tweede kans spullen te verkrijgen. Een kop koffie/thee of warme chocolademelk is te koop, terwijl de kinderen intussen allerlei spelletjes binnen kunnen doen.

Boek
Tijdens de fair zit Arie van Tiggelen klaar om zijn boekje met de titel ‘Uit het oude sigarenkistje’ (over de belevenissen van een kosterszoon) uit te geven. Ben je nieuwsgierig hoe het honderd pagina’s tellende boekje eruit ziet en wil je vooraf even kijken of het wat voor je is, dan ben je van harte welkom. Het boekje kan per QR-code of gewoon contant betaald worden. De prijs van € 12,50 zal vast geen probleem zijn. Een leuk boekje voor jezelf of om met de feestdagen weg te geven. De opbrengst van het boekje is volledig bestemd voor de herinrichting van De Voorhof.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld