Muzikale ontmoetingen tijdens Blast! Bigband Festival goed bevallen

SLIEDRECHT – Vijf bigbands speelden zaterdag 5 oktober 2019 in de zaal van muziekcentrum Wilhelmus aan de P. A. de Genestetstraat. In de middag en begin van de avond namen ze deel aan de derde editie van het Blast! Bigband Festival. Een initiatief van Stichting Sliedrecht Bruist en Werkgroep Sunday Jazz.

Optredens waren er van Swing Expres uit Dordrecht, het Utrechts Jazz Orkest, de Big Fun Band uit Vlaardingen, Big Band Gorcum uit Gorinchem en natuurlijk Big Band Blast! Op de foto is een aantal muziekanten van de Big Fun Band te zien. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder tweet.

Het festival was laagdrempelig en toegankelijk. Naast het genieten van muziek kon er buiten een hapje worden gegeten. Een aantal mensen kon zitten, maar er waren niet voldoende stoelen om iedereen te laten zitten. Een aantal wilde dat vast ook niet. De muziek was gevarieerd. Elke formatie bigband had z’n eigen repertoire, sound en stijl. De voortreffelijke sfeer, organisatie en locatie maken vast een vierde editie, volgend najaar, mogelijk.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld