Muziek- en biercafé The Moonshine koningsnacht en koningsdag gratis entree

SLIEDRECHT – Tijdens koningsnacht, woensdag 26 op donderdag 27 april 2027 en op koningsdag, donderdag 27 april 2023, is er voor de bezoekers een gratis entree bij muziek- en biercafé The Moonshine aan Stationsweg 3. Bekend om ruim 165 speciaalbieren op tap, blik en fles en uiteraard voor de lekkerste shotjes-, mixjes- en hapjeskaart.

Woensdagavond gaat de deur om 19.00 uur open en wordt de lekkerste muziek gedraaid om koningsnacht feestelijk in te luiden. Ook het poolgedeelte is open. Het is verstandig om daarvoor te reserveren (kan tot 20.30 uur, tel. 06 36011946), tenminste als je vroeg in de avond zeker wilt zijn van een pooltafel. Het telefoonnummer is +31 

Buiten
Donderdag is The Moonshine om 14.00 uur open met de buitenbar en het terras. De weersvoorspelling is deze middag droog, met klein zonnetje en 14 graden. Met de lekkerste speciaalbieren, drankjes en hapjes krijg je het al snel warm en anders worden de heaters aangezet. Uit de boxen buiten klinkt heerlijke muziek. Samen vieren, feesten en proosten. Op koningsdag gaat The Moonshine ‘boven’ om 20.00 uur open en wordt koningsdagavond naar binnen verplaatst.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld