Multiplaat blijft hoofdsponsor van Sliedrechtse korfbalclub

SLIEDRECHT – Het bedrijf Multiplaat Werkendam blijft ook de komende drie jaar hoofdsponsor van SKC Merwede/Multiplaat. Inmiddels zijn de vernieuwde contracten ondertekend door de huidige verenigingsvoorzitter Adri Lugthart en directeur Marcel Vlot van het Werkendamse bedrijf. Beide partijen hebben de samenwerking de afgelopen jaren als zeer prettig ervaren

Het tekenmoment van het contract. Adri Lugthart (l) van Merwede/Multiplaat en Marcel Vlot van Multiplaat Werkendam bevestigen het hoofdsponsorschap. (Foto SKC Merwede/Multiplaat)

Het is alweer vijf jaar geleden dat onze toenmalige korfbalvoorzitter Rick Landa en Marcel Vlot, eigenaar van Multiplaat Werkendam, de overeenkomst tekenden waarmee de specialist in plaatmateriaal zich als hoofdsponsor aan onze vereniging verbond. “Goed nieuws voor de vereniging. Stabiliteit is in deze tijd van groot belang voor een sportvereniging en wij zijn Multiplaat dan ook erkentelijk voor het verlengen van ons partnership. Het bestuur is zeer content met deze trouwe hoofdsponsor en vertrouwt op een sportieve voortzetting”, bericht het bestuur donderdag 25 november 2021.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld