Motorrijder gaat onderuit en klapt tegen auto

SLIEDRECHT – Op de snelweg A15 is vrijdag 2 september 2022 kort na het middaguur een motorrijder onderuit gegaan en volgens de politie tegen een auto geklapt. Het is wonderwel goed afgelopen, want de bestuurder van de motor had weinig letsel. 

Het ongeluk gebeurde nabij het viaduct Zwijnskade aan de Sliedrecht-zijde, Gorinchem richting Rotterdam. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Volgens de politie was de motorrijder na het ongeluk aanspreekbaar en gingen de betrokken voertuigen naar de vluchtstrook voor de afhandeling van de schade. Hulpdiensten als de ambulance en agenten kwamen ter plaatse. Rijkswaterstaat loste het uiteindelijk verder op. Er werd één rijbaan afgekruist en de invoegstrook kon deels worden gebruikt. Ook stopte het verkeer op richting Gorinchem. Daar ontstond een kijkfile.

Ander ongeluk
Het was het tweede ongeluk met een motorrijder in korte tijd rond de Zwijnskade. Donderdagmorgen botste een inhalende motorrijder op een auto in de file. Dat ongeluk gebeurde op de rijbaan richting Gorinchem, net voorbij de afslag Sliedrecht-Oost. De bestuurder van de motor raakte gewond en is naar een ziekenhuis gebracht.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld