Monkey Town Sliedrecht zoekt personeel

SLIEDRECHT – Terwijl druk wordt gebouwd aan Monkey Town Sliedrecht is het nieuwe Sliedrechtse bedrijf begonnen met het werven van personeel. Zo’n 25 mannen en vrouwen worden gezocht, die full- of part-time aan de slag willen aan de Leeghwaterstraat 65-67.

Als de verbouwing volgens plannining verloopt, zal Monkey Town Sliedrecht medio oktober 2015 opengaan. Ballen Enzo is de architect en het bedrijf ontwikkelt ook speeltoestellen, waar kinderen bij gebruik over moeten nadenken. (animatie Ballen Enzo)

Het bedrijf zoekt personeel voor de keuken en medewerkers op de vloer. Een bedrijfsleider is inmmiddels aangesteld. Belangstellenden kunnen een e-mail sturen naar: [email protected]

Bouw en inrichting
Begin deze maand is begonnen met de verbouwing van een voormalig keukencentrum. “We hebben een wand ertussenuit gesloopt en dat resulteert in een vloeroppervlakte van zo’n 2.000 vierkante meter. De ruimte willen we optimaal benutten. Het is een ingrijpende verbouwing. Er moet veel gebeuren. Naast het speelparadijs komt er een restaurantgedeelte. De loodgieter en aannemer zijn druk bezig. Volgende week komen de speeltuinbouwers”, vertelt mede-eigenaar Daley de Meij. Samen met zijn vader Jaap is hij de baas van Monkey Town Sliedrecht.

Bestemmingsplanwijziging
De Meij verheugt zich op de komst naar Sliedrecht. Al enige jaren hebben zijn Monkey Town Bleiswijk. Sliedrecht is net wat anders. De Meij denkt dat er zeker een markt is. Ook met het oog op het achterland van de Alblasserwaard en midden in de Drechtsteden. Daley de Meij: “Ook op zondag zullen wij open zijn. Op zo’n dag moeten wij verdienen, want het weekend is voor ons belangrijk. Zes weken heeft de bestemmingsplanwijziging ter inzage gelegen en daarop zijn geen bezwaren gekomen. Alles is in kannen en kruiken.”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld