MOHANLAL XL Carwash zet in op kwaliteit, service én beleving

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – Bij het LUKoil benzinestation aan de Marisstraat op bedrijventerrein Nijverwaard is zaterdag 27 mei 2023 de vernieuwde carwash wasstraat officieel van start gegaan. MOHANLAL XL Carwash Sliedrecht en Express Shop gaat voor kwaliteit, service en een stukje beleving. Het gaat vooral leuk worden om je auto te wassen, waarbij de klant altijd koning is!

Eigenaar/CEO van MOHANLAL Ravi Ryan Mohanlal (links) met zijn zoon, die binnenkort de leiding krijgt over deze vestiging in Sliedrecht, poseren vol trots voor de vernieuwde carwash. Ze gaan voor niets anders dan ‘top of the bill’. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)  

Tekst gaat verder onder tweet.

Klanten van de vorige eigenaar hadden veel klachten over de algehele kwaliteit. Dat was Mohanlal ook ter ore gekomen. Hij zet in op vernieuwing en sterke kwaliteitsverbetering. Zo zijn onlangs de wasborstels en motoren van de wasserette volledig vernieuwd. Achter de autowasserette staat een hypermoderne textielwasserette, die in iets meer dan een half uur schone én droge was kan genereren. 

Tekst gaat verder onder foto.

Nog meer innovaties zitten in de pijplijn. Ook staat uitbreiding gepland van soortgelijke carwashes en faciliteiten in onder meer de provincies Gelderland en Overijssel. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Leuke belevenis
De carwash is zeven dagen per week geopend. Maandag tot en met zaterdag van 09.00 – 19.00 uur en zondag van 09.00 – 17.00 uur. De wanden worden beschilderd met airbrush en er komt spectaculaire led-verlichting. In combinatie met een wasbeurt kan gratis gebruikgemaakt worden van stofzuigen, bandenpomp, mattenklopper en parfumspuit. Op zaterdagen klinkt er aantrekkelijke muziek. Ook kunnen klanten binnenkort terecht voor een lekker broodje en/of een drankje. Een kleine zithoek is in voorbereiding. Alles onder het motto: ‘Autowassen wordt bij ons een leuke belevenis!’

Plaats een reactie

*=Verplicht veld